page_banner

produk

Baris Produksi pupuk Blending Massal

katrangan cekak:

Campuran pupuk BB (lini produksi pupuk campuran) sing diproduksi dening perusahaan kami nggunakake efek positif lan negatif, campuran lan bahan output liwat mekanisme sekrup internal khusus lan struktur telung dimensi sing unik. Piranti kasebut minangka desain anyar lan bisa ditindakake kanthi kuat. Sistem panganan ora nyimpen bahan. Sistem pencampuran dicampur rata, lan sistem kontrol elektronik, setelan manual, otomatis, lan senyawa minangka karakteristik sing ora ana ing produk sing padha. Peralatan campuran pupuk BB duwe ciri murah rega, sithik, output akeh, lan campuran seragam.


Detail Produk

PARAMETER TEKNIK

Tag Produk

Bahan Baku Utama

Powder kaya amonium sulfat, amonium nitrat, amonium klorida, urea, kalium sulfat, kalium klorida, amonium fosfat lan liya-liyane.

Tanduran Campuran Akeh Granula iku umume, bahane yaiku granula fertiizer kimia, granula pupuk senyawa lan granula pupuk mineral lsp.

BBS6
BBS5
BBS4
BBS3
BBS2
BBS1

Standard Granula Pupuk Standar

Gizi total ora kurang saka 35,0%. Persentase fosfor sing larut banyu ing fosfor, isi lembab lan ukuran partikel (2.00mm ~ 4.00mm) yaiku: ora kurang saka 60%, ora luwih saka 2.0% lan ora kurang saka 70%.

Produktivitas

10000MT / Y, 30000MT / Y, 50000MT / Y, 100000MT / Y, 200000MT / Y

Diagram Produksi

Produksi campuran pupuk akeh minangka investasi sing murah lan murah. Nduwe desain lan peralatan sing beda-beda, bisa dadi lini produksi semi-otomatis lan lini produksi otomatis fulll.

Iki duwe proses ing ngisor iki:

1. sistem panganan lan dosis

2. Campuran BB utawa blender

3. Proses pengepakan
3.1 mesin pengepakan otomatis lan mesin pengepakan semi-otomatis dipilih miturut kapasitas sing beda.
3.2 Sistem Robot Pallet ora opsional.
3.3 Mesin Winding Film kanggo nggawe bungkus sing resik lan rapi.

bb08

GAMBAR MESIN ING GAMBAR

bb07

PUPUK NPK BB GRANULES FERTILIZER 

BB05

KUNJUNGAN PELANGGAN

要求每个产品后面都放这个图

KANGGO ING KOPERASI!


SPESIFIKASI

Barang Jalur Produksi Pupuk Granula BB Senyawa
kapasitas 3000

mt / y

5000

MT / Y

10000

mt / y

30000

mt / y

50000

mt / y

10000

mt / y

20000

mt / y

Area disaranake 10x4m 10x6m 30x10m 50x20m 80x20m 100x2m 150x20m
Syarat pambayaran T / T T / T T / T T / T T / T / LC T / T / LC T / T / LC
Wektu produksi 15 dina 20 dina 25 dina 35 dina 45 dina 60 dina 90 dina

SITUS KERJA

BB-fertilizer-line-iste

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita