page_banner

produk

Baris Produksi Pupuk Granula NPK Senyawa

katrangan cekak:

Tata letak set lengkap peralatan pupuk majemuk kompak, ilmiah lan wajar, lan teknologi canggih. Ngirit energi lan nyuda konsumsi, meh nol sampah sing dibuwang, operasi stabil, operasi sing dipercaya lan perawatan sing gampang. Bisa ngasilake pupuk senyawa saka macem-macem konsentrasi lan macem-macem jinis (kalebu pupuk organik, pupuk anorganik, pupuk biologis, pupuk magnetik, lsp). Output peralatan pupuk majemuk beda. Ana peralatan kanthi output tahunan 10.000 ton / taun, 20.000 ton / taun, 50.000 ton / taun, 100.000 ton / taun, lan 200.000 ton / taun. Ukuran peralatan beda-beda gumantung saka output.


  • :
  • Detail Produk

    PARAMETER TEKNIK

    Tag Produk

    Bahan Baku Utama

    amonium sulfat, amonium nitrat, amonium klorida, urea, kalium sulfat, kalium klorida, amonium fosfat lan liya-liyane.

    钢铁级硫铵 (3)
    caprolactam grade 2
    DAP 磷酸二铵
    KCL
    UREA-
    己内酰胺 (1)

    Standard Granula Pupuk Standar

    Standar Nasional China DB15063-94 kanggo informasi sampeyan.
    Standar nasional nemtokake manawa kandungan nutrisi efektif pupuk senyawa (pupuk senyawa), total nitrogen konsentrasi tinggi, fosfor lan kalium ≥40%, lan isi nitrogen, fosfor lan kalium konsentrasi rendah ≥25%, ora kalebu tilas unsur lan unsur sedhengan; isi fosfor sing larut ing banyu ≥ 40%, isi molekul banyu kurang saka 5%; ukuran partikel yaiku 1 ~ 4.75mm, lsp.

    Produktivitas

    10000MT / Y, 30000MT / Y, 50000MT / Y, 100000MT / Y, 200000MT / Y

    Diagram Produksi

    peralatan utamane yaiku mesin granulasi drum, pengering drum lan adhem lan sapanunggalane. Minangka dhaptar produksi 30000MT / Y ing ngisor iki, diwiwiti saka proses Crushing nganti proses pungkasan, kalebu mesin pupuk ing ngisor iki:

    1. proses ngremekake bahan baku lan proses panganan otomatis
    1.1. crusher pupuk majemuk, kaya urea crusher, MOP crusher, Cage Crusher, Hammer Crusher, lsp. Supaya entuk bahan bubuk sing apik.
    1.2. sistem panganan lan bobot timbangan skala otomatis, biasane 4 silo utawa 6 silo utawa 8 silo, lsp. bisa ngemot bahan baku sing beda kalebu unsur tilase lan bahan liyane miturut jumlah sing dibutuhake.
    1.3. campuran utawa campuran mesin nganti 100% campuran kabeh bahan.

    2. Proses Granulasi
    2.1. mesin Granulate drum, dilengkapi aksesoris liyane kayata ketel, kanggo nggawe bubuk dadi granula.
    2.2. pengering lan adhem, kanggo nguatake granula kanthi cepet.
    2.3. proses skrining kanggo entuk granul pemasaran sing cocog lan populer.
    2.4. proses nutupi kanggo mempercantik butiran pungkasan, saengga kanggo nyegah caking ing gudang.

    3. Proses pengepakan
    3.1 mesin pengepakan otomatis lan mesin pengepakan semi-otomatis dipilih miturut kapasitas sing beda.
    3.2 Sistem Robot Pallet ora opsional.
    3.3 Mesin Winding Film kanggo nggawe bungkus sing resik lan rapi.

    NPK-line-6

    GAMBAR MESIN ING GAMBAR

    working-site

    PUPUK GRANUL NPK AKHIR 

    Sample

    Pabrik Kita

    company

    KANGGO ING KOPERASI!


    Barang Jalur Produksi Pupuk Granula Senyawa Organik
    kapasitas 10000mt / taun 30000mt / taun 50000mt / taun 100000mt / taun 200000mt / taun
    Area disaranake 30x10m 50x20m 80x20m 100x20m 150x20m
    Syarat pambayaran T / T T / T T / T / LC T / T / LC T / T / LC
    Wektu produksi 25 dina 35 dina 45 dina 60 dina 90 dina

    Sampeyan bisa ngubungi kita liwat email utawa apa sing gampang kanggo informasi luwih akeh.

    Situs kerja ing luar negeri

    Drum-Granulator-05

    Pelanggan Ngunjungi

    要求每个产品后面都放这个图

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita