page_banner

produk

Lini Produksi Pupuk Butiran NPK Senyawa 15-15-15

katrangan singkat:

Tata letak set lengkap peralatan pupuk majemuk iku kompak, ilmiah lan cukup, lan maju ing teknologi.Ngirit energi lan nyuda konsumsi, meh nol sampah dibuwang, operasi stabil, operasi sing dipercaya lan pangopènan sing trep.Bisa ngasilake pupuk majemuk saka macem-macem konsentrasi lan macem-macem jinis (kalebu pupuk organik, pupuk anorganik, pupuk biologi, pupuk magnetik, lan sapiturute).Output saka peralatan pupuk majemuk beda.Ana peralatan karoproduksi taunan 10.000 ton/taun, 20.000 ton/taun, 50.000 ton/taun, 100.000 ton/taun, lan 200.000 ton/taun.Ukuran peralatan beda-beda gumantung saka output.


  • :
  • Detail Produk

    PARAMETER TEKNIS

    Tag produk

    Bahan Baku Utama

    amonium sulfat, amonium nitrat, amonium klorida, urea, kalium sulfat, kalium klorida, amonium fosfat lan liya-liyane.

    钢铁级硫铵 (3)
    kaprolaktam grade 2
    DAP 磷酸二铵
    KCL
    UREA-
    己内酰胺 (1)

    Standar Pupuk Granules Akhir

    Standar China National DB15063-94 kanggo informasi sampeyan.
    Standar nasional nyatakake yen kandungan nutrisi efektif pupuk majemuk (pupuk majemuk), jumlah total nitrogen konsentrasi dhuwur, fosfor lan kalium ≥40%, lan isi nitrogen konsentrasi rendah, fosfor lan kalium ≥25%, ora kalebu tilak unsur lan unsur medium;isi fosfor larut banyu ≥ 40%, isi molekul banyu kurang saka 5%;ukuran partikel 1 ~ 4.75mm, etc.

    Produktivitas

    10000MT / Y, 30000MT / Y, 50000MT / Y, 100000MT / Y, 200000MT / Y

    Diagram Produksi

    peralatan utama iku drum mesin granulating, drum dryer lan adhem lan ing.Minangka baris produksi 30000MT / Y ing ngisor iki kadhaptar, diwiwiti saka proses Crushing nganti proses pengepakan pungkasan, kalebu mesin pupuk ing ngisor iki:

    1. bahan mentahan crushing lan proses dipakani otomatis
    1.1.crusher pupuk majemuk, kayata urea crusher, MOP crusher, Cage Crusher, Hammer Crusher, etc. Supaya kanggo njaluk bahan bubuk alus.
    1.2.sistem pakan lan timbangan ukuran batching otomatis, biasane 4 silo utawa 6 silo utawa 8 silo, lan sapiturute bisa menehi bahan mentahan sing beda kalebu unsur tilak lan bahan liyane ing jumlah sing dibutuhake.
    1.3.mesin campuran utawa nyawiji kanggo nggayuh 100% campuran lengkap saben bahan.

    2. Proses Granulasi
    2.1.drum Mesin Granulating, dilengkapi aksesoris liyane kaya boiler, kanggo nggawe wêdakakêna menyang granules.
    2.2.dryer lan adhem, kanggo kekuatan granules cepet.
    2.3.proses screening kanggo njaluk granules marketing cocok lan populer.
    2.4.proses nutupi kanggo beautify granules final, Kangge kanggo nyegah caking ing gudhang.

    3. Proses packing
    3.1 mesin pengepakan otomatis lan mesin pengepakan semi-otomatis dipilih miturut kapasitas sing beda.
    3.2 Sistem Robot Pallet opsional.
    3.3 Mesin Penggulung Film kanggo nggawe kemasan sing resik lan rapi.

    NPK-line-6

    GAMBAR MESIN IN DETAILS

    situs kerja

    PUPUK GRANULES NPK AKHIR

    Sampel

    Pabrik Kita

    perusahaan

    NANGGO KOPERASI Panjenengan!


    Item Lini Produksi Pupuk Granules Senyawa Anorganik
    kapasitas 10000mt/y 30000mt/y 50000mt/y 100000mt/y 200000mt/y
    Wilayah sing disaranake 30x10m 50x20m 80x20m 100x20m 150x20m
    Syarat-syarat pembayaran T/T T/T T/T/LC T/T/LC T/T/LC
    Wektu produksi 25 dina 35 dina 45 dina 60 dina 90 dina

    Sampeyan bisa hubungi kita liwat EMAIL UTAWA WHATSAPP GRATIS kanggo informasi luwih lengkap.

    Situs kerja ing luar negeri

    Drum-Granulator-05

    Kunjungan Pelanggan

    要求每个产品后面都放这个图

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita