news1

warta

Warta

  • Working Principle of Dry Roller Granulating Machine

    Prinsip Kerja Mesin Granulasi Rol Garing

    Sabuk lan katrol didhukung nganggo motor, ditularake menyang poros nyopir liwat reducer, lan disinkronake karo poros sing didorong liwat roda pamisah, lan bisa digunakake ing arah sing ngelawan. Macem-macem bahan bubuk garing ditambahake saka hopper ing sisih ndhuwur peralatan, lan ketik loro ...
    Waca liyane
  • Compound Fertilizer Granulation process

    Proses Granulasi Pupuk Senyawa

    Pupuk ora asing karo petani ing pirang-pirang lapangan. Pupuk sing akeh dibutuhake saben taun. Fungsi utama pupuk yaiku kanggo nambah sifat lemah lan nambah kesuburan lemah. Iki minangka salah sawijining dhasar dhasar produksi pertanian; Nanging, senyawa Ferti ...
    Waca liyane
  • Tips for buying suitable fertilizer equipment

    Tips tuku peralatan pupuk sing cocog

    Salah sawijining masalah sing paling penting yaiku faktor rega peralatan pupuk: peralatan pupuk umume mesin skala gedhe, lan regane regane larang, mula kita kudu verifikasi saka tingkat pemanfaatan nalika tuku, apa mesin sing dituku bisa menehi Kinerja, apa perfo ...
    Waca liyane
  • Kepiye carane nggawe kompos pupuk pitik?

    Sajrone proses fermentasi pupuk pitik, penting banget kanggo ngontrol suhu. Yen suhu sithik banget, ora bakal tekan standar mateng; yen suhu sithik banget, nutrisi ing kompos bakal gampang ilang. Suhu ing kompos kasebut udakara 30 ...
    Waca liyane