BANNER1-1
BANNER2-1
BANNER3

proyek kita

Teknologi produksi internasional canggih lan kualitas tinggi

Mitra

Mlaku karo wong sing kuwat, kanggo entuk manfaat bebarengan lan pembangunan umum

Babagan Kita

Riset lan pangembangan independen, fokus profesional, manajemen integritas, kerjasama win-win

Babagan Kita

Peralatan Mesin Gofine Zhengzhou CO., LTD

Zhengzhou Gofine Machine Equipment Co., Ltd. minangka pabrikan khusus kanggo produksi lan penjualan mesin pupuk senyawa lan mesin pupuk organik, kanthi ketat ngatur kualitas kasebut miturut standar. Perusahaan kita duwe dhukungan teknis sing kuat, staf produksi bermutu, pusat desain CAD, lan tim layanan purna jual sing tanggung jawab. Mesin gofine wis suwe nggawe komitmen kanggo riset, produksi lan pangembangan produksi pupuk granula gedhe, medium lan cilik. Perusahaan kami nyedhiyakake pelanggan sing anyar lan layanan lawas kayata desain proses, tata letak peralatan, instalasi, formula komisioning lan pupuk, lan liya-liyane. Kita uga nyedhiyakake layanan pelatihan personel ing situs pelanggan.

Waca liyane
about

PAWARTA

Nganyari kanthi nyata, selaras karo wektu

  • Working Principle of Dry Roller Granulating Machine

    Prinsip Kerja Granulati Rol Garing ...

    Sabuk lan katrol didhukung nganggo motor, ditularake menyang poros nyopir liwat reducer, lan disinkronake karo poros sing didorong liwat peralatan pamisah, lan bisa digunakake ing ...

  • Compound Fertilizer Granulation process

    Proses Granulasi Pupuk Senyawa

    Pupuk ora asing karo petani ing pirang-pirang lapangan. Pupuk sing akeh dibutuhake saben taun. Fungsi utama pupuk yaiku kanggo ningkatake lahan ...

  • Tips for buying suitable fertilizer equipment

    Tips tuku peralatan pupuk sing cocog ...

    Salah sawijining masalah sing paling penting yaiku faktor rega peralatan pupuk: peralatan pupuk umume mesin skala gedhe, lan regane larang, mula kita kudu verifikasi ...