banner

Babagan Kita

Zhengzhou Gofine Machine Equipment Co., Ltd.minangka pabrikan khusus kanggo produksi lan adol mesin pupuk senyawa lan mesin pupuk organik, kanthi ketat ngatur kualitas sing sesuai karo standar. Perusahaan kita duwe dhukungan teknis sing kuat, staf produksi bermutu, pusat desain CAD, lan tim layanan purna jual sing tanggung jawab. Mesin gofine wis suwe nggawe komitmen kanggo riset, produksi lan pangembangan produksi pupuk granula gedhe, medium lan cilik. Perusahaan kami nyedhiyakake pelanggan sing anyar lan layanan lawas kayata desain proses, tata letak peralatan, instalasi, formula komisioning lan pupuk, lan liya-liyane. Kita uga nyedhiyakake layanan pelatihan personel ing situs pelanggan.

Kita umume melu pupuk organik lan peralatan produksi pupuk anorganik kanthi output tahunan 10.000 nganti 200.000 ton. Produk lengkap lini produksi kalebu: peralatan pupuk majemuk, peralatan pupuk organik, pengering pupuk organik pupuk ternak, lsp. Produk tunggal kalebu: peralatan fermentasi pupuk organik, (jinis roda, jinis palung, jinis piring rantai) turner, mixer, disc Peralatan tambahan kayata granulator, grinder, duredrator pupuk, lsp. Kanthi kualitas produksi sing stabil, rega preferensial, layanan sing anget lan pemikir, lan cara pemasaran sing fleksibel, perusahaan iki seneng karo pelanggan anyar lan lawas kanggo nggawe hubungan kerja sama jangka panjang lan ramah karo perusahaan kita kanggo nggabungake pembangunan industri pupuk pertanian.

certificate

Tim Kita

Zhengzhou Gofine Machinery Equipment Co., Ltd. duwe luwih saka 100 karyawan, sawetara insinyur khusus kanggo desain produk, kanthi kemampuan pangembangan produk anyar, bisa cocog lan nyaranake macem-macem jinis peralatan pertanian kanggo para pelanggan. Zhengzhou Gofine Machinery Equipment Co., Ltd. uga ngandelake kaluwihan dhewe, nggabungake sumber daya eksternal, ngoptimalake manajemen internal, lan terus-terusan njelajah lan nggawe Anyar, ing arah spesialisasi bisnis lan diversifikasi bisnis.

Riwayat Perusahaan

2009, perusahaan mesin Pupuk GUFENG didegake.
2012, Ganti Jeneng Inggris "GOFINE".
2015, pasar luar negeri saben taun luwih saka 10 yuta.
2018, ndaftar logo "GOFINE".

about (2)

about (2)

about (2)

about (2)