page_banner

produk

Lini Produksi Pupuk Granulasi

katrangan cekak:

Baris produksi granulasi udan jinis anyar umume nggunakake Mesin Pin Granulasi utawa mesin granlating pin drum gabungan, yaiku proses granulasi cepet dibandhingake karo disk utawa mesin granulasi. Umume digunakake kanggo produksi granula pupuk organik, uga bisa digunakake kanggo ngasilake pupuk mineral oraganic. Mesin polesan sawise mesin granulasi bisa nggawe granula pungkasan dadi luwih ayu. ora cocog kanggo organisme serat sing dhuwur, uga ora bisa digunakake kanggo produksi pupuk majemuk. yen sampeyan kasengsem karo lini produksi iki, wenehana dihubungi ing whatsapp utawa email.


Detail Produk

PARAMETER TEKNIK

Tag Produk

Bahan Baku Utama

Ana akeh bahan baku kanggo pupuk organik, bisa dipérang dadi kategori ing ngisor iki:
1. Sampah pertanian: kayata jerami, panganan kedele, panganan katun, residu jamur, residu biogas, residu jamur, residu lignin, lsp.
2. Pupuk ternak lan unggas: kayata pupuk pitik, sapi, pupuk wedhus lan jaran, pupuk kelinci;
3. Sampah industri: kayata gabah sulingan, biji cuka, residu singkong, residu gula, residu furfural, lsp;
4. Sampah domestik: kayata sampah pawon lsp;
5. Lumpur kutha: kayata lumpur kali, lumpur limbah, lsp. Klasifikasi bahan baku pupuk organik China: residu jamur, residu kelpa, residu asam sitrat fosfor, residu singkong, residu aldehida gula, asam humat asam amino, residu minyak, bubuk cangkang , lsp., bebarengan, bubuk cangkang kacang lsp.
6. Pangembangan lan panggunaan bubur biogas lan residu minangka salah sawijining konten promosi biogas sing penting. Miturut eksperimen pirang-pirang taun, panggunaan bubur lan residu biogas nduweni akeh fungsi kayata lapangan pupuk, ngapikake lemah, nyegah lan ngontrol penyakit lan serangga, lan nambah panen.

organic-fertilizer-03
organic-fertilizer-05
organic-fertilizer-02
organic-materials-04
organic-materials-01
organic-fertilizr-06

Standard Granula Pupuk Standar

Syarat utama yaiku konten zat organik luwih saka 45%, total nitrogen, fosfor lan nutrisi kalium luwih saka 5%, jumlah bakteri sing bisa digunakake (cfu), 100 yuta / g -0.2, lan lembab bubuk kurang saka 30%. PH5.5-8.0, isi banyu partikel ≤20%.

Produktivitas

10000MT / Y, 30000MT / Y, 50000MT / Y, 100000MT / Y, 200000MT / Y

Diagram Produksi

Jalur Produksi Pin Granulasi kanggo Diagram produksi Pupuk Organik:

1. proses kompos lan crushing lan otomatis dipakani

1.1. proses kompos utawa fermentasi kanggo kabeh jinis bahan

1.2. crusher pupuk organik, kayata crusher chain, Hammer Crusher, lsp. Supaya bisa entuk bahan bubuk sing apik.

1.3. sistem panganan lan bobot timbangan skala otomatis, biasane 4 silo utawa 6 silo utawa 8 silo, lsp. bisa ngemot bahan baku sing beda kalebu unsur tilase lan bahan liyane miturut jumlah sing dibutuhake.

1.4. campuran utawa campuran mesin nganti 100% campuran kabeh bahan.

2. Proses Granulasi
2.1. Mesin Granulasi Pin kanthi kapasitas kurang saka 8t / jam nalika pin granulasi lan mesin granulasi drum duwe kapasitas luwih saka 8t / jam.
2.2. pengering lan adhem, kanggo nguatake granula kanthi cepet.
2.3. proses skrining kanggo entuk granul pemasaran sing cocog lan populer.
2.4. proses nutupi kanggo mempercantik butiran pungkasan, saengga kanggo nyegah caking ing gudang.

3. Proses pengepakan
3.1 mesin pengepakan otomatis lan mesin pengepakan semi-otomatis dipilih miturut kapasitas sing beda.
3.2 Sistem Robot Pallet ora opsional.
3.3 Mesin Winding Film kanggo nggawe bungkus sing resik lan rapi.

pin-line-01

GAMBAR PRODUKSI

pin-9

GRANUL AKHIR 

organic-09

PENGIRIMAN KARGO

PIN-14

KANGGO ING KOPERASI!


SPESIFIKASI

 

 

Barang Jalur Produksi Pupuk Granula Senyawa Organik
kapasitas 3000mt / y 5000MT / Y 10000mt / y 30000mt / y 50000mt / y 10000mt / y 20000mt / y
Area disaranake 10x4m 10x6m 30x10m 50x20m 80x20m 100x2m 150x20m
Syarat pambayaran T / T T / T T / T T / T T / T / LC T / T / LC T / T / LC
Wektu produksi 15 dina 20 dina 25 dina 35 dina 45 dina 60 dina 90 dina

Situs Luar Negeri

pin-11

Kunjungan Pelanggan

pin-13

 

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita