page_banner

produk

Lini Produksi Pupuk Granulasi Roller Dobel

katrangan cekak:

Double Granulate Line yaiku pabrik Granuation Roller Press utawa jalur Produksi Compactor Roller, beda karo lini produksi liyane, kabeh prosese tanpa sistem pengeringan utawa adhem, apa maneh, mbutuhake lembab panganan sing kurang banget. Sajrone garis lengkap, ora ana banyu lan panggunaan energi panas liyane nanging mung nggawe butiran ing ngisor Squeeze Fisik alami. Granula pungkasan bisa bentuk oval utawa bola kanthi diameter 1-5mm.


  • :
  • Detail Produk

    PARAMETER TEKNIK

    Tag Produk

    Bahan Baku Utama

    Masalah garing organik, kelembapan kurang saka 5% kaya asam humi, lempung cina, lsp.

    Bubuk bubuk mineral: kayata Gypsum, bentonite, lsp.

    Pupuk Kimia kayata amonium sulfat, amonium nitrat, amonium klorida, urea, kalium sulfat, kalium klorida, amonium fosfat lan sapanunggalane.

    钢铁级硫铵 (3)
    caprolactam grade 2
    DAP 磷酸二铵
    KCL
    UREA-
    己内酰胺 (1)

    Standard Granula Pupuk Standar

    Standar Nasional China DB15063-94 kanggo informasi sampeyan.
    Standar nasional nemtokake manawa kandungan nutrisi efektif pupuk senyawa (pupuk senyawa), total nitrogen konsentrasi tinggi, fosfor lan kalium ≥40%, lan isi nitrogen, fosfor lan kalium konsentrasi rendah ≥25%, ora kalebu tilas unsur lan unsur sedhengan; isi fosfor sing larut ing banyu ≥ 40%, isi molekul banyu kurang saka 5%; ukuran partikel yaiku 1 ~ 4.75mm, lsp.

    Standar ing ndhuwur kanggo pupuk senyawa umum, nanging bagean saka granula pupuk rasio NPK ora cocog karo garis produksi granulasi dobel. 

    Produktivitas

    3000MT / Y, 5000MT / Y, 10000MT / Y, 30000MT / Y, 50000MT / Y, 100000MT / Y, 200000MT / Y

    Diagram Produksi

    Diagram kerjane macem-macem, kita bisa desgin lan menehi saran solusi sing paling apik, ing ngisor iki ana ing jalur produksi normal: 

    1. proses ngremekake bahan baku lan proses panganan otomatis
    1.1. crusher pupuk majemuk, kaya urea crusher, MOP crusher, Cage Crusher, Hammer Crusher, lsp. Supaya entuk bahan bubuk sing apik.
    1.2. sistem panganan lan bobot timbangan skala otomatis, biasane 4 silo utawa 6 silo utawa 8 silo, lsp. bisa ngemot bahan baku sing beda kalebu unsur tilase lan bahan liyane miturut jumlah sing dibutuhake.
    1.3. campuran utawa campuran mesin nganti 100% campuran kabeh bahan.

    2. Proses Granulasi
    2.1. roller mesin Granulasi dobel lan sistem panganan.
    2.2. proses skrining kanggo entuk granul pemasaran sing cocog lan populer.
    2.3. proses nutupi kanggo mempercantik butiran pungkasan, saengga kanggo nyegah caking ing gudang.

    3. Proses pengepakan
    3.1 mesin pengepakan otomatis lan mesin pengepakan semi-otomatis dipilih miturut kapasitas sing beda.
    3.2 Sistem Robot Pallet ora opsional.
    3.3 Mesin Winding Film kanggo nggawe bungkus sing resik lan rapi.

    double02

    GAMBAR MESIN ING GAMBAR

    double-11

    PUPUK GRANUL NPK AKHIR 

    double-03

    PENGIRIMAN KARGO

    double-14

    KANGGO ING KOPERASI!


    Spesifikasi

    Barang Jalur Produksi Pupuk Granula Senyawa Organik
    kapasitas 3000mt / y 5000MT / Y 10000mt / y 30000mt / y 50000mt / y 10000mt / y 20000mt / y
    Area disaranake 10x4m 10x6m 30x10m 50x20m 80x20m 100x2m 150x20m
    Syarat pambayaran T / T T / T T / T T / T T / T / LC T / T / LC T / T / LC
    Wektu produksi 15 dina 20 dina 25 dina 35 dina 45 dina 60 dina 90 dina

    Situs Luar Negeri

    double-13

     

    double-07

     

    Kunjungan Pelanggan

    要求每个产品后面都放这个图

     

     

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita