page_banner

produk

Lini Produksi Pupuk Pelet Organik Produksi Pupuk Pelet Silinder

katrangan singkat:

Pupuk Organik Pelleting Prouction line uga disebut Pelet lan Polandia Line utawa Flat Die Pelleting Line.Iku Unik nanging bisa aplikasi sudhut.Pelletizer bisa digunakake kanggongasilake pelet bentuk silinder kanthi diameter 3-10mm, bisa dadi panganan unggas utawa bisa nangani sampah dadi granula pupuk organik.Wisora ana pengeringmesin nanging mesin pendingin udara perlu.Nalika roller pencet bahan menyang pelet, pelet bakal panas cepet lan dadi suhu sing luwih dhuwur, iku kudu kelangan sadurunge packing.Utamane titik kanggo ngasilake rasio gedhe saka organisme serat.


Detail Produk

PARAMETER TEKNIS

Tag produk

Bahan Baku Utama

Ana akeh bahan mentah kanggo pupuk organik, bisa dipérang dadi kategori ing ngisor iki:
1. Limbah tetanèn: kayata jerami, tepung kedhele, tepung kapas, residu jamur, residu biogas, residu jamur, residu lignin, lsp.
2. Kotoran ternak lan unggas: kayata kotoran pitik, sapi, wedhus lan jaran, kotoran terwelu;
3.Limbah industri: kayata wiji distiller, wiji cuka, ampas singkong, ampas gula, ampas furfural, lsp;
4. Sampah domestik: kayata sampah pawon lsp;
5. lumpur kutha: kayata sludge kali, endhas limbah, lan liya-liyane. Klasifikasi bahan baku pupuk organik China: residu jamur, residu kelp, residu asam sitrat fosfor, residu singkong, residu gula aldehida, asam amino humic acid, residu lenga, bubuk cangkang, lan liya-liyane, bebarengan, bubuk kulit kacang, lsp.
6. Pangembangan lan panggunaanslurry lan residu biogasminangka salah sawijining isi penting promosi biogas.Miturut eksperimen pirang-pirang taun, panggunaan slurry lan residu biogas duwe akeh fungsi kayata lapangan pupuk, nambah lemah, nyegah lan ngontrol penyakit lan serangga, lan nambah asil.

pupuk organik-03
pupuk organik-06
pupuk organik-02
pupuk organik-05
bahan organik-01
bahan organik-04

Standar Pupuk Granules Akhir

Standar China National DB15063-94 kanggo informasi sampeyan.
Standar nasional nyatakake yen kandungan nutrisi efektif pupuk majemuk (pupuk majemuk), jumlah total nitrogen konsentrasi dhuwur, fosfor lan kalium ≥40%, lan isi nitrogen konsentrasi rendah, fosfor lan kalium ≥25%, ora kalebu tilak unsur lan unsur medium;isi fosfor larut banyu ≥ 40%, isi molekul banyu kurang saka 5%;ukuran partikel 1 ~ 4.75mm, etc.

Produktivitas

1000MT / Y-10000MT / Y, 30000MT / Y, 50000MT / Y

Diagram Produksi

Lini Produksi Pelet Pupuk Organik minangka garis unik, beda karo tanduran pupuk organik liyane, diagram kasebut disaranake kaya ing ngisor iki:

1. proses kompos utawa fermentasi

2. crushing lan proses screening

3. proses nyampur

4. proses pelleting lan polishing

5. proses cooling

6. proses packing

pelet-08

GAMBAR MESIN IN DETAILS

pelet-4

PUPUK GRANULES NPK AKHIR

pelet-5

PENGIRIMAN KARGO

pelet-18

NANGGO KOPERASI Panjenengan!


Spesifikasi

Item Lini Produksi Pupuk Pelet Organik
kapasitas 3000mt/y 5000MT/Y 10000mt/y 30000mt/y 50000mt/y 10000mt/y 20000mt/y
Wilayah sing disaranake 10x4m 10x6m 30x10m 50x20m 80x20m 100x2m 150x20m
Syarat-syarat pembayaran T/T T/T T/T T/T T/T/LC T/T/LC T/T/LC
Wektu produksi 15 dina 20 dina 25 dina 35 dina 45 dina 60 dina 90 dina

Situs jaban rangkah

pelet-06

Kunjungan Pelanggan

要求每个产品后面都放这个图

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita