page_banner

produk

Lini Produksi Pelleting Pupuk Organik

katrangan cekak:

Baris Prouction Pelleting Pelleting Organik uga diarani Pellet lan Line Polish utawa Flat Die Pelleting Line. Unik nanging bisa dadi aplikasi sing amba. Pelet bisa digunakake kanggo ngasilake pelet bentuk silinder kanthi diameter 3-10mm, bisa dadi panganan unggas utawa bisa ngatasi sampah dadi granula pupuk organik. Ora duwe mesin pengering, nanging mesin pendingin udara perlu. Nalika roller pencet bahan menyang pelet, pelet bakal panas kanthi cepet lan dadi suhu sing luwih dhuwur, kudu adhem sadurunge dikemas. Utamane nuduhake yen ngasilake rasio organisme serat sing gedhe.


Detail Produk

PARAMETER TEKNIK

Tag Produk

Bahan Baku Utama

Ana akeh bahan baku kanggo pupuk organik, bisa dipérang dadi kategori ing ngisor iki:
1. Sampah pertanian: kayata jerami, panganan kedele, panganan katun, residu jamur, residu biogas, residu jamur, residu lignin, lsp.
2. Pupuk ternak lan unggas: kayata pupuk pitik, sapi, pupuk wedhus lan jaran, pupuk kelinci;
3. Sampah industri: kayata gabah sulingan, biji cuka, residu singkong, residu gula, residu furfural, lsp;
4. Sampah domestik: kayata sampah pawon lsp;
5. Lumpur kutha: kayata lumpur kali, lumpur limbah, lsp. Klasifikasi bahan baku pupuk organik China: residu jamur, residu kelpa, residu asam sitrat fosfor, residu singkong, residu aldehida gula, asam humat asam amino, residu minyak, bubuk cangkang , lsp., bebarengan, bubuk cangkang kacang lsp.
6. Pangembangan lan panggunaan bubur biogas lan residu minangka salah sawijining konten promosi biogas sing penting. Miturut eksperimen pirang-pirang taun, panggunaan bubur lan residu biogas nduweni akeh fungsi kayata lapangan pupuk, ngapikake lemah, nyegah lan ngontrol penyakit lan serangga, lan nambah panen.

organic-fertilizer-03
organic-fertilizr-06
organic-fertilizer-02
organic-fertilizer-05
organic-materials-01
organic-materials-04

Standard Granula Pupuk Standar

Standar Nasional China DB15063-94 kanggo informasi sampeyan.
Standar nasional nemtokake manawa kandungan nutrisi efektif pupuk senyawa (pupuk senyawa), total nitrogen konsentrasi tinggi, fosfor lan kalium ≥40%, lan isi nitrogen, fosfor lan kalium konsentrasi rendah ≥25%, ora kalebu tilas unsur lan unsur sedhengan; isi fosfor sing larut ing banyu ≥ 40%, isi molekul banyu kurang saka 5%; ukuran partikel yaiku 1 ~ 4.75mm, lsp.

Produktivitas

1000MT / Y-10000MT / Y, 30000MT / Y, 50000MT / Y

Diagram Produksi

Lini Produksi Pelleting Pupuk Organik minangka garis sing unik, beda karo tanduran pupuk organik, diagrame disaranake kaya ing ngisor iki:

1. proses kompos utawa fermentasi

2. proses ngremekake lan nyaring

3. proses campuran

4. proses pelet lan polishing

5. proses adhem

6. proses pengepakan

pellet-08

GAMBAR MESIN ING GAMBAR

pellet-4

PUPUK GRANUL NPK AKHIR 

pellet-5

PENGIRIMAN KARGO

pellet-18

KANGGO ING KOPERASI!


Spesifikasi

Barang Lini Produksi Pupuk Pelet Organik
kapasitas 3000

mt / y

5000

MT / Y

10000

mt / y

30000

mt / y

50000

mt / y

10000

mt / y

20000

mt / y

Area disaranake 10x4m 10x6m 30x10m 50x20m 80x20m 100x2m 150x20m
Syarat pambayaran T / T T / T T / T T / T T / T / LC T / T / LC T / T / LC
Wektu produksi 15 dina 20 dina 25 dina 35 dina 45 dina 60 dina 90 dina

Situs ing luar negeri

pellet-06

Kunjungan Pelanggan

要求每个产品后面都放这个图

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita