page_banner

produk

Crusher Rantai Vertikal kanggo Pupuk

katrangan cekak:

Crusher rantai cocok kanggo ngremuk gumpalan ing produksi pupuk majemuk. Iki uga digunakake ing industri kimia, bahan bangunan, pertambangan lan industri liyane. Mesin kasebut nggunakake piring rantai karbida karet tahan dhuwur kanthi kecepatan sinkron sajrone proses ngremukake. Desain plabuhan material cukup, bahan sing remuk malah, ora gampang nemplek ing tembok, lan gampang dibersihake.


  • :
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Perusahaan kita duwe macem-macem jinis mesin crusher kanggo proses pupuk, kayata crusher urea, crusher kandhang, crusher palu, crusher plate chain, crusher plate rantai ganda, lsp. Beda karo aplikasi sing beda-beda, kabeh bisa ngremuk gumpalan, utawa partcile pupuk dadi bubuk bubuk.

    PURWAKA

    Crusher rantai cocok kanggo ngremuk gumpalan ing produksi pupuk majemuk. Iki uga digunakake ing industri kimia, bahan bangunan, pertambangan lan industri liyane. Mesin kasebut nggunakake piring rantai karbida karet tahan dhuwur kanthi kecepatan sinkron sajrone proses ngremukake. Desain plabuhan material cukup, bahan sing remuk malah, ora gampang nemplek ing tembok, lan gampang dibersihake.

    Miturut formulir instalasi, crusher rantai dipérang dadi rong struktural: crusher rantai vertikal lan crusher rantai horisontal. Crusher rantai vertikal yaiku rotor tunggal, lan crusher rantai horisontal minangka rotor dobel. Bagian utama saka crusher rantai yaiku rotor kanthi rantai baja. Siji ujung rantai disambungake karo rotor, lan ujung rantai liyane dilengkapi kepala rantai digawe saka baja tahan aus. Crusher rantai minangka crusher dampak, sing ngrusak blok bahan liwat rantai puteran kanthi kecepatan tinggi.

    Maneka jinis peralatan bisa diproses miturut kebutuhan pelanggan.

    chain-05
    chain-03

    FITUR

    papan sing luwih cilik dikuwasani lan swara ngisor

    mateir mesin abot lan kinerja apik

    gampang operasi lan pangopènan sing gampang

    proses remuk cepet lan bentuk bubuk sing apik

     

    chain-04
    DRYER-02

    TEKNIK-PARAMETER

    Jinis LP50 LP60 LP800
    kekuwatan 11 18.5 22
    kapasitas 1-2t / h 3-4t / h 5-6t / h
    ukuran 0.65x0.4x0.6m 0.78x0.5x0.6m 1.2x0.65x1.1m
    Ukuran pungkasan Kurang saka 2mm
    chain-06
    chain-08

    BENGKEL LAN KUNJUNGAN PELANGGAN

    要求每个产品后面都放这个图
    fertilizer-line-04

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita