page_banner

produk

Panganan Mesin Campuran Vertial

katrangan cekak:

Campuran vertikal umume digunakake kanggo campuran bahan baku. Piring njero ditutupi piring polivinil utawa piring stainless steel, mula ora gampang nemplek ing bahan kasebut. Awet lan bisa dipakai, panggunaan reducer roda pin sikloid duwe karakteristik struktur kompak, operasi sing gampang, campuran seragam, lan bongkar muat lan transportasi.


  • :
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Mixer vertikal uga diarani Pan feeder, bisa dibuwang saka wajan ngisor ngisor, cangkeme mbukak gedhe gampang banget kanggo panganan bahan. Uga bisa digunakake minangka pan feeder ing garis produksi granulasi dobel.

    PURWAKA

    Campuran vertikal iki nduweni aplikasi sing jembar, bisa digunakake kanggo nyampur lan campuran macem-macem jinis bahan kayata pupuk bubuk, panganan ingon-ingon, pakan kewan, lsp. Bisa digawe saka bahan stainless steel utawa baja normal miturut bahan, gampang dioperasikake lan pangopènan

    pan-08
    pan-06

    FITUR

    Tutuk panganan sing gedhe lan gampang dibuwang saka ngisor

    nyampur kanthi irit lan rampung kanthi poros dayung

    operasi sing gampang lan residu nol sajrone operasi kasebut

    mixer-01
    pan-02

    TEKNIK-PARAMETER

    Jinis P1600 P1800 P2200
    kekuwatan 5.5KW 7.5KW 11KW
    kapasitas 1-2t / h 3-4t / h 5-6t / h
    ukuran 1.6x1.6x1.3m 1.9x1.8x1.3m 2.3x1.2x1.5m
    PAN-10
    PAN-09

    BENGKEL LAN KUNJUNGAN PELANGGAN

    pin-11
    要求每个产品后面都放这个图

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita