page_banner

produk

Mesin Pucuk Sampah Wet Wet Crusher Organik

katrangan cekak:

Pupuk organik pupuk uga diarani crusher palu, digunakake akeh ing kompos fermentasi bio-organik, kompos limbah padat kotamadya, karbon gambut rumput, limbah jerami pedesaan, limbah organik industri, pupuk ternak lan unggas, lan peralatan khusus liyane kanggo proses ngremuk biologis fermentasi lan bahan asor dhuwur.


  • :
  • Detail Produk

    Tag Produk

    pabrik palu udan biasane digunakake kanggo bahan limbah organik, kayata pupuk pitik, kotoran sapi, limbah kebon, lsp, bisa dilengkapi silon kanggo nyuda bledug sajrone operasi kasebut. Aplikasi iki jembar, khusus kanggo bahan lembab sing dhuwur, uga jinis mesin crusher basah.

    PURWAKA

    Pupuk organik pupuk digunakake sacara umum ing kompos fermentasi bio-organik, kompos limbah padat kotamadya, karbon gambut suket, limbah jerami pedesaan, limbah organik industri, ternak lan pupuk unggas, lan peralatan khusus liyane kanggo proses ngremuk fermentasi biologis lan asor dhuwur bahan Piranti kasebut nduweni nilai lembab sing diidini 25% -55% kanggo bahan pupuk organik fermentasi biologis, lan ukuran partikel sing ngremuk tekan persyaratan granulasi. Mesin iki ngatasi masalah ngremukake pupuk organik isi banyu sing dhuwur, lan duweni efek remuk sing apik kanggo bahan pupuk organik fermentasi. Mesin kasebut uga cocog kanggo ngremukake industri pertambangan, batubara, metalurgi lan industri liyane.

    wet-04
    wet-03

    KOMPONEN

    Pulverizer multifungsi kasusun saka telung bagean: awak, awak tengah lan awak ngisor. Awak tengah dilengkapi cincin stator telung, alat pemotong, lan analisa kehalusan. Mesin utama nggunakake kepala pemotong paduan. Ndhuwur tahan resistensi nyandhang, sing uga bisa nambah produksi. Kanthi remuk kasar, remukan alus, lan remus sentrifugal, motor drive rotor crusher supaya bisa mlaku kanthi kecepatan dhuwur, saengga mesin kasebut ngasilake aliran udara kanthi cepet kanggo ngasilake kekuatan pengaruh, kekuatan kompresi, lan kekuatan pemotong ing bahan remuk, lan entuk fungsi remuk unik. Crusher multifungsi minangka jinis peralatan mekanik anyar. Bagéyan crusher umume kalebu casing, bantalan, layar, roda transmisi, lan bingkai palung.

    wet-02
    wet-09

    TEKNIK-PARAMETER

    Jinis 400 600 800
    kekuwatan 18.5KW 22KW 30KW
    kapasitas 1-2t / h 3-4t / h 5-6t / h
    ukuran 1.17x1.25x1m 1.46x1.35x1.32m 1,56x1.62x1.5m
    Ukuran pungkasan Kurang saka 1mm
    wet-05
    wet-07

    BENGKEL LAN KUNJUNGAN PELANGGAN

    pin-11
    要求每个产品后面都放这个图

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita