page_banner

produk

Mesin Campuran Pita Horisontal

katrangan cekak:

Mixer horisontal minangka peralatan nyampur umume ing industri pupuk. Seragam campuran iku dhuwur, lan turahane mung sithik. Cocog kanggo campuran pakan, pupuk majemuk, obat-obatan, industri kimia lan bahan baku liyane. Fitur khusus yaiku: bahan campuran kabeh. Mula, keseragaman campuran bisa ditambah; struktur rotor novel diadopsi, lan jurang minimal antarane rotor lan cangkang bisa disetel dadi nol, sing kanthi efektif nyuda jumlah bahan residu; mesin kasebut dilengkapi pipa tambahan minyak, struktur umume luwih masuk akal, katon apik, lan operasi gampang dijaga.


  • :
  • Detail Produk

    Tag Produk

    mixer horisontal minangka jinis mesin campuran ribbion, bisa nyampur lan nyampur bahan kanthi kontinental lan lengkap. Kita duwe mixer poros tunggal lan mesin mixer poros dobel, poros dobel mengko luwih efisien, bisa nggayuh bahan sing mili lan ngecor sekaligus. Yen sampeyan seneng karo mixer iki, wenehana hubungi kula kanggo informasi luwih lengkap.

    PURWAKA

    Digunakake sacara wiyar ing tempel dempul, cat watu nyata, bubuk garing, dempul, obat, panganan, bahan kimia, pakan, keramik, bahan tahan api, padat (bubuk lan bubuk), bubur padat (bubur bubuk lan bubur lem) Kanggo garing bubuk, pakan, tempel dempul, cat watu nyata, biologi, obat-obatan, panganan lan industri liyane, dianjurake nggunakake baja tahan karat. Ing kahanan normal, kanggo nyampur bubur wedhi bubuk garing sing ngemot mikroba vitrifikasi, dianjurake mixer pita spiral horisontal. Motor lan spindle campuran langsung disambungake liwat reducer pinwheel cycloid, sing nduweni struktur sederhana, keandalan operasi sing dhuwur lan pangopènan sing trep.

    ribbion-07
    mixer-02

    MATERI

    Pangguna bisa milih baja karbon biasa lan baja tahan karat miturut kahanan material. Yen bahan kasebut banget korosif, sampeyan bisa milih baja tahan karat kelas dhuwur utawa milih lapisan anti-korosi lapisan. Perawatan lumahing bisa polesan kasar miturut tingkat panggunaan materi. Polesan sing apik, pangobatan polesan pangilon.

    Campuran horisontal dipilih miturut volume produksi saben dina. Amarga wektu pangolahan saben batch bahan ing mixer udakara 10 menit, ditambah wektu ngeculake lan dipakani, wektu pamrosesan saben batch bahan bisa dietung minangka 15 menit, lan 4 batch bahan bisa diolah terus ing 1 jam. Yen sampeyan milih mixer kanthi kapasitas pamrosesan 100 kilogram per batch, sampeyan bisa ngolah 400 kilogram saben jam. Pangguna bisa milih mixer horisontal miturut kabutuhan.

    ribbion-03
    ribbion-04

    TEKNIK-PARAMETER

    Jinis 700 * 1500 900 * 1500 1000 * 2000
    kekuwatan 7.5KW 11KW 15KW
    kapasitas 1-2t / h 3-4t / h 5-6t / h
    ukuran 1.17x0.6x1m 1.46x0.7x1.1m 1.56x1.02x1.1m
    ribbion-09
    ribbion-06

    BENGKEL LAN KUNJUNGAN PELANGGAN

    pin-11
    要求每个产品后面都放这个图

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita