page_banner

produk

Menara pemurnian perawatan sampah gas

katrangan cekak:

Scrubber minangka jinis peralatan pemurnian gas anyar. Diproduksi adhedhasar asil paningkatan pemurni gas lapisan kemasan sing ngambang. Iki digunakake kanthi akeh ing pretreatment pemurnian gas limbah industri lan ngilangi debu. Efek pemurnian apik banget. Bisa dilengkapi saringan karbon UV bebarengan kanggo nggayuh pemurnian maksimal. Insinyur kita bisa .desain solusi lengkap ing sisih sampeyan.


Detail Produk

Tag Produk

Fitur Produk

Scrubber minangka jinis peralatan pemurnian gas anyar. Diproduksi adhedhasar asil paningkatan pemurni gas lapisan kemasan sing ngambang. Iki digunakake kanthi akeh ing pretreatment pemurnian gas limbah industri lan ngilangi debu. Efek pemurnian apik banget. Bisa dilengkapi saringan karbon UV bebarengan kanggo nggayuh pemurnian maksimal. Insinyur kita bisa .desain solusi lengkap ing sisih sampeyan.

1. Efisiensi ngilangi debu lan desulfurisasi dhuwur. Nalika banyu ngumbah alkalin digunakake, efisiensi desulfurisasi bisa nganti 85%;
2. Piranti kasebut ngenggoni area cilik lan gampang dipasang;
3. Indikator konsumsi banyu lan tenaga sing sithik;
4. tahan korosi, non-nyandhang, umur dawa;
5. Peralatan kasebut bisa dipercaya, lan pangopènan gampang lan gampang.

dewater-4

dewater-4

dewater-4

dewater-4

dewater-4

dewater-4


Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita