page_banner

produk

Pamisah Screeing Limbah Cair

katrangan cekak:

Pemisah layar cair uga diarani pemisah cair lan padhet, iku kasusun saka bolong layar, kabinet listrik, pompa makan, pipa pvc, motor inti tembaga lan reduker, sekrup tekan awak lan bingkai. Batang layar lan poros presen digawe saka Stainless Steel 316, 304 utawa 201, tutup ndhuwur digawe saka Stainless Steel., Kekuwatane yaiku supaya luwih gampang lan jelas yen bisa ndeleng proses makarya. Digunakake kanthi wiyar kanggo bahan udan ing cairan sajrone jangka panjang. Bolong layar luwih dhisik bakal misahake cairan kasebut kanthi skala gedhe sadurunge extruding lan pencet terus.


Detail Produk

Tag Produk

Pemisah cair padat baja tahan karat (jeneng liyane: dehidrator, prosesor pupuk kandhang, pemisah udan lan garing, pengering pupuk kandang, lan pemisahan cairan padat ternak) Pemisah-cair padat sing terus digunakake kanthi ekstrusi sekrup digunakake kanggo misahake pupuk kandhang ing ing wektu sing padha, bisa dipisahake manure flushing banyu lan pupuk scraper. Saiki, dehidrator sing diproduksi dening perusahaan nggunakake layar saringan 0,5mm, 0.75mm, 1.0mm kanggo pamisahan. Bisa digunakake kanggo misahake cairan padhet lan dehidrasi bahan asor dhuwur kayata pupuk pitik, pupuk babi, pupuk sapi, pupuk wedhus, lan residu biogas.

PURWAKA

Poros spiral kekuatan tinggi, agul-agul spiral tahan korosi lan bolong layar sing digunakake ing mesin iki digawe saka waja tahan karat. Bilah naga spiral diobati khusus, yaiku kaping pindho sajrone urip produk liyane sing padha.

separator-10
separator2

FITUR

Pemisah cair padhet ternak lan unggas duwe ciri ukuran cilik, kacepetan kurang, operasi sederhana, instalasi lan pangopènan sing gampang, biaya murah, efisiensi dhuwur, pamulihan investasi cepet, lan ora prelu nambah flocculants;

separator-4
separator-3

TEKNIK-PARAMETER

jinis 20 40 60
Kekuwatan tuan rumah kw 4 4 5.5
Tenaga pompa kw 2.2 3 4
Ukuran mlebu 76 76 76
Ukuran outlet 102 102 102
Pakan pakan

M3/ h

15-20 20-40 40-60
Ukuran mm 1960 * 1350 * 1500 2280 * 1400 * 1500 2400 * 1400 * 1600
separator-9
dewater-09

SITUS KERJA

separator-8
separator-7

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita