page_banner

produk

Mesin Dewatering Screw Press

katrangan cekak:

Dewater extruding press sekrup uga diarani pemisah cair lan padat, kasusun saka kabinet listrik, pompa makan, pipa pvc, motor inti tembaga lan reduker, awak lan pigura tekan sekrup. Bolong lan poros sekrup digawe saka Stainless Steel 316, 304 utawa 201, tutup ndhuwur bisa uga Steel Baja utawa Baja Karbon. Bedane lan desain beda, extrude square lan kamar pers utawa silinder extrude press, bedane yaiku luwih gampang dibukak yen sampeyan milih jinis kothak.


Detail Produk

Tag Produk

Mesin Pemanas Tekan Screw uga diarani Manure Separator, umume beda karo pandangan, siji yaiku ruangan extruder silinder lan liyane yaiku ruangan extruder persegi. Saben tampilan duwe kekuwatan, ruangan sing diekstrusi kothak utawa pers luwih gampang dibukak kanggo mriksa batin yen wis dijaga.

PURWAKA

Pemisah cair padat pupuk (jeneng liyane: dehidrator, prosesor pupuk kandhang, pemisah udan lan garing pupuk, pengering pupuk kandhang, lan pamisahan cairan padhet ternak) Pisah-cair pemisah sing terus digunakake kanthi ekstrusi sekrup digunakake kanggo misahake pupuk pupuk wektu, bisa dipisahake manure flushing banyu lan pupuk scraper. Saiki, dehidrator sing diproduksi dening perusahaan nggunakake layar saringan 0,5mm, 0.75mm, 1.0mm kanggo pamisahan. Bisa digunakake kanggo misahake cairan padhet lan dehidrasi bahan asor dhuwur kayata pupuk pitik, pupuk babi, pupuk sapi, pupuk wedhus, lan residu biogas.

Panggunaan:

Mesin iki uga digunakake kanggo misahake cairan padhet residu cair biogas sawise fermentasi pupuk. Bahan padhet sing kapisah duwe kandungan banyu sing sithik lan gampang diangkut. Bisa langsung digunakake minangka pupuk organik. Bisa digunakake kanggo ngobati limbah pertanian. Banyu pangatusan mentah dibagi dadi pupuk organik cair lan pupuk organik padhet. Pupuk organik cair bisa langsung digunakake ing tanduran kanggo panggunaan lan panyerepan, lan pupuk organik padhet bisa digunakake ing wilayah sing kurang pupuk. Ing wektu sing padha, bisa difermentasi dadi pupuk senyawa organik, sing bisa nggawe limbah dadi bandha, lan uga bisa nambah struktur lemah, sing ndadekake perlindungan lingkungan lan bisa ngasilake mupangat ekonomi.

Liquid Screeing Separator (2)
Liquid Screeing Separator (1)

FITUR

Pemisah cair padhet ternak lan unggas duwe ciri ukuran cilik, kacepetan kurang, operasi sederhana, instalasi lan pangopènan sing gampang, biaya murah, efisiensi dhuwur, pamulihan investasi cepet, lan ora prelu nambah flocculants; mesin nganggo poros sekrup kekuatan tinggi, Blade spiral lan layar tahan korosi digawe saka baja tahan karat. Bilah naga spiral diobati khusus, yaiku kaping pindho sajrone urip produk liyane sing padha.

dewater-03
dewater

TEKNIK-PARAMETER

jinis 180 200 210
Kekuwatan tuan rumah kw 4 5.5 7.5
Tenaga pompa kw 3 3 3
Ukuran mlebu 76 76 76
Ukuran outlet 102 102 102
Pakan pakan

M3/ h

5-12 8-15 18-25
Pupuk kandang

M3/ h

5 7 15
Ukuran mm 1800 * 1300 * 500 2100 * 1400 * 500 2400 * 1400 * 600
dewater-04
dewater-5-

ANDCUSTOMERVISIT BENGKEL

dewater-7
pd_img

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita