page_banner

produk

Mesin Pin Granulator Gabungan Pin Anyar

katrangan cekak:

Granulator pupuk organik nggunakake gaya aduk mekanik kanthi kecepatan tinggi lan gaya aerodinamika sing bisa diasilake kanggo proses proses nyampur, granulasi, polesan, lan mbentuk bubuk bubuk kanggo nggayuh tujuan granulasi kanthi cepet. Bentuk partikel bunder, spherisitas ≥0.7, ukuran partikel umume antara 0,3-5 mm, lan tingkat granulasi ≥93%. Ukuran diameter partikel bisa disetel kanthi cocog karo jumlah campuran bahan lan kacepetan spindel. Umume, jumlah campuran sing luwih sithik, kacepetan rotasi Luwih gedhe ukuran partikel, ukuran partikel luwih cilik, lan kosok balene. Mesin iki cocog banget kanggo granulasi bahan bubuk lan bubuk sing apik. Partikel dhasar sing luwih apik saka bahan bubuk alus, luwih akeh spherisitas partikel, lan kualitas pelet luwih apik. Bahan aplikasi khas kalebu areng suket, endhot endhot, sapi, wedhus, pitik, lan fermentasi pupuk babi, fermentasi jerami, fermentasi residu obat, residu sing digunakake kanggo nandur jamur kerang, lan fermentasi limbah domestik.


Detail Produk

Tag Produk

New Pin Granulator minangka mesin granulasi cepet, cepet banget sajrone proses granulasi. Kasedhiya macem-macem jinis, kayata jinis reducer, tanpa jinis reduksi, granulator pin drum, lan liya-liyane, kapasitas saka 1t / jam nganti maksimal 20t / jam, yaiku proses granulasi udan, bisa langsung ngolah kompos dadi butiran lan mbutuhake luwih lanjut proses pangatusan.

PURWAKA

Nggunakake gaya aduk mekanik kanthi kecepatan tinggi lan gaya aerodinamis sing diasilake, bahan bubuk bubuk bisa terus dicampur ing mesin, granulasi, spheroidisasi, lan padhet, supaya bisa entuk tujuan granulasi. Bentuk partikel bunder, spherisitas ≥0.7, ukuran partikel umume antara 0,3-3 mm, lan tingkat granulasi ≥80%. Ukuran diameter partikel bisa disetel kanthi cocog karo jumlah campuran bahan lan kacepetan spindel. Umume, jumlah campuran sing luwih sithik, kacepetan rotasi Luwih gedhe ukuran partikel, ukuran partikel luwih cilik, lan kosok balene.

pin-11
pin-10

FITUR

1. Distribusi ukuran partikel sing konsentrasi lan gampang dikontrol: Dibandhingake karo piranti granulasi aglomerasi alami (kayata rotator disk rotary, granulator drum), distribusi ukuran partikel musatake.
2. Konten organik dhuwur: partikel sing diproduksi bentuke bola. Konten organik bisa nganti 100%, nyadari granulasi organik murni.
3. Efisiensi tinggi: efisiensi tinggi, luwih gampang kanggo nyukupi sarat produksi skala gedhe.
4. Sisih sudhut lan sudhut, tingkat bubuk sing endhek: Partikel bola duwe sudut sing landhep sawise granulasi, mula tingkat bubuk kurang.

pin-9
pin-15

TEKNIK-PARAMETER

Jinis Y800 Y1000 Y1200 Y1560
Ngombe kelembapan 35% -45% 35% -45% 35% -45% 35% -45%
Ukuran pelet pungkasan Diameter 1-5mm, bentuke bunder
kekuwatan 37w 45kw 75kw 18.5kw
Ukuran 4.25X1.85X1.3M 4.7X2.35X1.6m 4.9X2.55X1.8m Ø1.5x6m
Kapasitas 1-2t / h 3-4t / h 5-7t / jam 10-12t / h
organic-line-06
working-site-02

KUNJUNGAN PENGIRIMAN LAN PUNGGAL

pd_img
PIN-14

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita