page_banner

produk

Mesin Granulator Pin Anyar kanggo Produksi Pupuk

katrangan singkat:

Granulator pupuk organik nggunakakekacepetan dhuwur puteran mechanical pasukan aduklan pasukan aerodinamis asil kanggo terus-terusan éling proses nyawiji, granulating, polishing, lan mbentuk bubuk nggoleki kanggo entuk tujuan granulation.Bentuk partikel iku bunder,sphericity punika ≥0.7, ukuran partikel umume antarane 0.3-5 mm, lan tingkat granulation ≥93%.Ukuran diameter partikel bisa diatur kanthi tepat kanthi jumlah bahan campuran lan kacepetan kumparan.Umumé, luwih murah jumlah campuran, kacepetan rotasi Sing luwih dhuwur ukuran partikel, ukuran partikel sing luwih cilik, lan kosok balene.Mesin iki utamané cocok kanggo granulasi bahan bubuk sing entheng lan alus.Sing luwih alus partikel dhasar saka bahan bubuk sing apik, sing luwih dhuwur sphericity partikel, lan luwih apik kualitas pelet.Bahan aplikasi sing umum kalebu areng suket, sludge, sapi, wedhus, pitik, lan fermentasi kotoran babi, fermentasi jerami, fermentasi residu obat, residu sing digunakake kanggo tuwuh jamur tiram, lan fermentasi limbah domestik.


Detail Produk

Tag produk

New Pin Granulator minangka mesin granulasi cepet, nduweni kecepatan mlaku kanthi cepet sajrone proses granulasi.Wis macem-macem jinis, kaya jinis reducer, tanpa jinis reducer, drum pin granulator, lan liya-liyane, kapasitas saka 1t / h kanggo max 20t / h, iku proses granulating udan, bisa langsung proses kompos menyang granules lan kudu luwih. proses pangatusan.

PAMBUKA

Nggunakake gaya aduk mechanical puteran-kacepetan dhuwur lan pasukan aerodinamis asil, materi wêdakakêna nggoleki bisa terus-terusan pipis ing mesin, granulated, spheroidized, lan densified, supaya minangka kanggo entuk tujuan granulation.Bentuk partikel bunder, sphericity ≥0.7, ukuran partikel umume antarane 0.3-3 mm, lantingkat granulasi yaiku ≥80%.Ukuran diameter partikel bisa diatur kanthi tepat kanthi jumlah bahan campuran lan kacepetan kumparan.Umumé, luwih murah jumlah campuran, kacepetan rotasi Sing luwih dhuwur ukuran partikel, ukuran partikel sing luwih cilik, lan kosok balene.

pin-11
pin-10

FITUR

1. Distribusi ukuran partikel konsentrasi lan gampang dikontrol: Dibandhingake karo piranti granulasi aglomerasi alam (kayata granulator cakram rotary, drum granulator), distribusi ukuran partikel klempakan.
2. Isi organik sing dhuwur: partikel sing diasilake iku bunder.Isi organik bisa nganti 100%, nyadari granulasi organik murni.
3. Efisiensi dhuwur: efisiensi dhuwur, luwih gampang kanggo nyukupi syarat produksi skala gedhe.
4. Granulation Edges lan sudhut, tingkat wêdakakêna kurang: Partikel bundher duwe sudhut cetha sawise kang granulated, supaya tingkat wêdakakêna kurang.

pin-9
pin-15

PARAMETER TEKNIS

Jinis Y800 Y1000 Y1200 Y1560
Feeding Kelembapan 35%-45% 35%-45% 35%-45% 35%-45%
Ukuran pellet pungkasan Dhiameter 1-5mm, wangun bunder
daya 37w 45kw 75kw 18,5kw
ukuran 4.25X1.85X1.3M 4.7X2.35X1.6m 4.9X2.55X1.8m Ø 1,5x6m
Kapasitas 1-2t/jam 3-4t/jam 5-7t/jam 10-12t / jam
organik-line-06
situs kerja-02

PENGIRIMAN LAN KUNJUNGAN PELANGGAN

pd_img
PIN-14

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita