news1

warta

Sabuk lan katrol didhukung nganggo motor, ditularake menyang poros nyopir liwat reducer, lan disinkronake karo poros sing didorong liwat roda pamisah, lan bisa digunakake ing arah sing ngelawan. Macem-macem bahan bubuk garing ditambahake saka hopper ing sisih ndhuwur peralatan, lan ketik loro roller sing padha sawise degassing lan kompresi bijih spiral. Rol kasebut muter relatif marang siji liyane lan bahan kasebut dipeksa diwenehi panganan ing antarane rong gulungan kasebut. Gulung nyakot bahan menyang celah gulung kanggo kompresi paksa. Sawise materi ngliwati zona kompresi, ketegangan permukaan lan gravitasi bahan kasebut bakal digawe kanthi alami.

Sawise roller, aglomerat sing bentuke strip metu lan dikepeng karo jajaran piso sing wis diputer, lan bahan remuk mlebu ing ayak kanggo njupuk saben partikel. Utawa ketik layar kedher rotary kanggo skrining luwih.

Sawise ngecor ekstrem lan balling, lan ngliwati sepasang rantai, dikirim menyang ruang kerja saringan remuk, ing endi partikel produk sing wis rampung (bal) ayak lan dipisahake, banjur bahan sing dibaleni dicampur karo bahan anyar, banjur granulated. Kanthi rotasi motor terus-terusan lan terus mlebu bahan, produksi massal bisa diwujudake. Produk sing berkualitas dikirim menyang gudang produk rampung liwat conveyor.
Bahan ing layar ngisor bubuk dikirim maneh menyang sampah bahan baku kanggo muter sekunder liwat conveyor. Kanthi ngganti bentuk grooving ing permukaan roller, bahan kayata serpih, strip, lan oblate spheroid bisa dipikolehi.


Wektu kiriman: Apr-27-2021