news1

warta

Pupuk ora asing karo petani ing pirang-pirang lapangan. Pupuk sing akeh dibutuhake saben taun. Fungsi utama pupuk yaiku kanggo nambah sifat lemah lan nambah kesuburan lemah. Iki minangka salah sawijining dhasar dhasar produksi pertanian; Nanging, Pupuk senyawa nuduhake pupuk kimia sing ngemot rong utawa luwih unsur nutrisi. Pupuk majemuk duwe kaluwihan saka kandungan gizi sing dhuwur, sawetara komponen tambahan lan sifat fisik sing apik. Penting banget kanggo pembuahan seimbang, ngapikake panggunaan pupuk, lan ningkatake panen sing dhuwur lan stabil. efek;

Proses granulasi pupuk majemuk umum yaiku: granulasi drum, granulasi disk, granulasi semprotan, granulasi menara dhuwur, lsp. Cara granulasi putar menara dhuwur nggunakake pupuk senyawa nitrogen konsentrasi tinggi. Teknologi iki nyemprot kalium nitrogen-fosfat cair saka ndhuwur menara granulasi, lan dikumpulake dadi granula nalika adhem ing menara. Iki uga diarani granulasi leleh. Ing perusahaan konsumsi amonium nitrat, granulasi leleh menara dhuwur digunakake. Cara ngonsumsi pupuk majemuk duwe paedah kaya ing ngisor iki:
Pisanan, bisa langsung larutan larutan amonium nitrat klempakan, ngilangi kebutuhan proses granulasi semprotan larutan amonium nitrat klempakan, lan operasi ngremukake nitrat amonium padhet kanggo nggawe pupuk majemuk, sing nyederhanakake proses konsumsi. Mesthekake konsumsi sing aman.
Sing nomer loro yaiku proses granulasi puteran sing nyawiji kanthi lengkap nggunakake energi panas larutan amonium nitrat klempakan, lan kandungan lembab materi sithik banget, mula ora prelu proses sing mboseni, sing bisa ngirit energi.
Sing nomer telu yaiku kemampuan kanggo ngonsumsi pupuk senyawa sing akeh nitrogen, konsentrasi tinggi. Partikel produk nduweni tampilan sing lancar lan bunder, persentase pass sing dhuwur, ora gampang aglomerat, lan gampang larut. Iki njamin manawa produk kasebut duwe kaunggulan kompetitif saka kualitas lan biaya sing kuat saka teknologi konsumsi.


Wektu kiriman: Apr-27-2021