page_banner

produk

Mesin pangatusan Pupuk Ayam

katrangan cekak:

Pengering pupuk pitik umume kalebu awak utama pengering (kalebu awak sing muter, piring angkat, piranti transmisi, piranti pendukung lan dering segel lan komponen liyane) lan piranti ngilangi debu udhara sing diinduksi. Awak utama pengering yaiku silinder sing rada condong menyang horisontal. Bahan kasebut ditambahake saka pucuk sing luwih dhuwur, lan gas flue panas suhu dhuwur mili menyang silinder kanthi bahan kasebut. Kanthi rotasi silinder, bahan kasebut mbukak nganti level sing cukup dhuwur amarga tumindak gravitasi. Endhek endhek. Papan salinan dipasang ing tembok njero silinder kanggo njupuk lan nyemprotake bahan kanggo nambah permukaan kontak ing antarane bahan lan aliran udara kanggo nambah tingkat pangatusan lan ningkatake kamajuan bahan kasebut. Produk sing garing dikoleksi saka ngisor ngisor .。


Detail Produk

Tag Produk

Pengering pupuk pitik minangka peralatan pangatusan kanthi energi rendah, efisiensi tinggi, asring digunakake ing pangatusan cepet bahan sampah organik asor dhuwur ing ternak lan ternak unggas, diseduh, gula, papermaking lan industri liyane, lan bisa nyuda isi lembab awal kurang saka 70% Bahan asor dhuwur dikeringake kanthi bebarengan kanthi kadar lembab pungkasan kurang saka 15%, supaya bisa nggayuh pangatusan lan nutrisi kanthi cepet kanthi cepet.

PURWAKA

1. Gunakake lan fitur:

Pengering pupuk pitik cocok kanggo pangatusan bahan asor dhuwur kanthi cepet kayata pupuk organik, residu jagung, residu obat-obatan, residu vinasse, pomace, lan suketan sawise fermentasi. Nduweni penguapan gedhe lan konsumsi batubara sing sithik. , Kaluwihan efisiensi pangatusan dhuwur. Iki minangka peralatan kanggo ngolah limbah padhet kotamadya lan pengeringan kotoran.

Fitur peralatan: desain novel, struktur kompak, operasi sederhana, efisiensi pangatusan dhuwur, biaya operasi murah, tapak cilik; drum dilengkapi piranti remuk internal kanthi kecepatan tinggi, sing nambah area kontak ing antarane bahan lan medium pangatusan, lan panas Nduwe pertukaran massa sing cukup, pengawetan lan panyegelan panas sing apik, lan efisiensi termal luwih dhuwur tinimbang saka pengering drum biasa. Piranti drum lan remuk nggunakake regulasi kacepetan tanpa langkah, sing bisa adaptasi karo syarat pangatusan macem-macem bahan.

 

organic-materials-01
organic-fertilizer-05

TEORI KERJA

Bahan asor dhuwur kasebut langsung dikirim menyang pengeringan pupuk pitik kanthi conveyor sekrup panganan, lan bola-bali diangkat lan disebar nganggo piring nyalin ing tembok njero drum. Sawise dipecah karo piranti sing ngremekake, bahan kasebut bakal kena medium suhu dhuwur kanthi tekanan negatif. Hubungi kanggo ngrampungake proses pertukaran panas lan massa. Amarga sudhut kecenderungan drum lan tumindak kipas konsep sing diinduksi, bahan kasebut alon-alon pindhah saka ujung pakan, lan dibuwang dening conveyor sekrup debit sawise garing. Gas buntut dibuwang dening kolektor bledug siklon sawise direbug.

DRYER-01
manure-dryer-02

TEKNIK-PARAMETER

JENIS D-25 D-38
POWER KW 7.5kw 15KW
KAPASITAS pangatusan limbah KG / H 40-50kg / h 80-120KG / H
SIZE M 3.8x1.5x1.8 4.6x1.68x2
WAKTU PRDUCTION 25 HARI 35DAYS
manure-dryer-04
manure-dryer-03

ANDCUSTOMERVISIT BENGKEL

pd_img
company

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita