page_banner

produk

Double Roller Granulator

katrangan cekak:

Granulator ekstrusi roller minangka peralatan granulasi. Diprodhuksi kanthi non-pangatusan, proses suhu normal, lan dibentuk ing siji wektu. Cocog kanggo granulasi macem-macem bahan baku kayata pupuk senyawa, obat, pakan kimia, batubara, metalurgi, lsp. Lan bisa ngasilake pupuk senyawa macem-macem konsentrasi lan macem-macem jinis (kalebu pupuk organik, pupuk anorganik, pupuk biologis, pupuk magnetik lsp). Utamane bahan baku siji: bahan baku kayata bumi langka, bikarbonat amonium, sulfat amonium, klorida amonium, kalium klorida, pupuk fosfat, monoammonium, kalium sulfat, uyah, lan liya-liyane pupuk majemuk: pupuk senyawa biner lan ternary saka macem-macem gizi isi 17,3-53%, pupuk senyawa organik-anorganik, pupuk bio-organik, endhot kotamadya, pupuk organik limbah domestik, pupuk campuran, lsp.


Detail Produk

Tag Produk

Granulator ekstrusi roller uga diarani mesin press roller dobel, extruder roller, mesin granulasi kompak, lan liya-liyane. Aplikasi iki akeh digunakake ing granulasi pupuk amonia utawa produksi granulasi pupuk NPK senyawa. Luwih murah tinimbang lini produksi granulator drum. Bahane bisa STAINLESS STEEL, lan uga didhukung dening Diesel Engine. Nduwe kerja poros dobel lan roating poros tunggal, umume kerjaan poros siji umume.

PURWAKA

Granulator ekstrusi roller minangka peralatan utama kanggo granulasi pupuk senyawa. Nduwe teknologi canggih, desain sing cukup, struktur kompak, anyar lan kepraktisan, konsumsi energi sing sithik. Iki dicocogake karo peralatan sing cocog kanggo mbentuk lini produksi cilik, sing bisa mbentuk kapasitas produksi terus-terusan. Produksi mekanisasi. Iki nganggo formula eugenik, ora perlu dikeringake, diprodhuksi ing suhu ruangan, lan produk dibentuk kanthi muter, saengga kualitas produk memenuhi persyaratan indeks teknis pupuk senyawa. Iki digunakake kanggo ngasilake pupuk senyawa khusus konsentrasi dhuwur, medium lan kurang kanggo macem-macem panen lan hemat energi ing industri pupuk senyawa. Produk nganyari kanggo nyuda konsumsi.

double-08
double-06

TEORI KERJA LAN GRANUL AKHIR

Seri granulasi roller iki minangka model geser ekstrusi. Prinsip sing digunakake yaiku sabuk lan katrol didhukung nganggo motor, ditularake menyang poros nyopir liwat reducer, lan disinkronake karo poros sing didorong liwat gir sing dipisahake, lan bisa digunakake ing arah sing ngelawan. Bahan kasebut ditambahake saka hopper, digawe dening rol, demould lan pelletized, lan ngliwati sepasang rantai kanggo dikirim menyang studio layar crushing, ing endi partikel produk (bal) rampung disaring lan dipisahake, banjur bahan sing dibalekake dicampur karo bahan anyar. Nindakake granulasi. Kanthi rotasi motor terus-terusan lan terus mlebu bahan, produksi massal bisa diwujudake. Bentuk lan ukuran soket bola ing kulit rol bisa dipilih miturut kabutuhan pangguna, lan ana macem-macem pilihan. Bentuk bal kalebu bentuk bantal, bentuk gandum setengah bunder, bentuk rod, bentuk pil, bentuk kenari, bentuk oblate lan bentuk persegi.

double-03
double-roller-granulation-01

TEKNIK-PARAMETER

Jinis Z-1 Z-1.5 Z-2 Z-3
Ukuran rol 150x220mm 150x300mm 185x300mm 300x300mm
Ukuran pelet pungkasan Diameter 2-10mm, bentuk oval
kekuwatan 11-15kw 18.5-22kw 22-30kw 37-45kw
Ukuran 1.45x0.8x1.45mm 1.45x0.85x1.5m 1.63x0.85x1.65m 1.85x1.1x2.05m
Kapasitas 0,8-1.2t / h 1,5-2.0t / h 2-2.5t / h 2,5-3t / jam
double-12
ROPLLER-01

Pangiriman lan Umpan Balik Saka OVERSEAS

double-14
double-11

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita