page_banner

produk

Disk utawa Pan Granulator

katrangan cekak:

Granulator disk uga diarani mesin pembentuk bola, minangka salah sawijining peralatan utama ing lini produksi pupuk senyawa lan lini produksi pupuk organik. Sudut disk granulator disk nggunakake struktur busur integral, lan tingkat granulasi dhuwur. Granulator disk dilengkapi telung port debit. Reducer lan motor granulator disk didhukung dening sabuk fleksibel, sing bisa diwiwiti kanthi lancar, nyuda gaya pengaruh lan nambah umur layanan granulator disk. Sisih ngisor granulator disk dikuatake kanthi pirang-pirang piring baja sing sumringah, sing kukuh lan awet. Desain dasar granulator disk sing kenthel, luwih abot lan kuwat ora mbutuhake samberan jangkar kanggo ndandani, lan bisa mlaku kanthi lancar.


Detail Produk

Tag Produk

Granulator disk umume diarani mesin peletisasi, disk peletis, mesin peletis disk, mesin peletis disk, lsp. Mesin peletis disk utamane cocog kanggo bahan bubuk, granular utawa blok cilik. Ora cocog kanggo peletisasi plastik lan bahan kothak nedha awan sing bisa digunakake, kayata bubuk batubara, semen, klinker, pupuk kimia, lan liya-liyane. Sudut kecenderungan disk granulator disk bisa diatur dening pangguna, lan sawetara panyesuaian ana ing antarane 35 ° lan 55 °.

PURWAKA

Granulator disk kasusun saka piring gedhe, gir gedhe, bagean transmisi, bingkai, basis, rak scraper, lan scraper.

Granulator disk duwe kaluwihan ukuran pelet sing seragam, operasi sing stabil, umur panjang, struktur sederhana, dhuwur sedheng, lan panggunaan lan pangopènan sing trep.

pan-05
PAN-08

GRANULATOR DISK LAB MINI

Dibandhingake karo granulator sing digunakake ing lini produksi industri, granulator disk laboratorium duwe kapasitas lan fungsi peralatan sing padha, kajaba dhiameter disk granulator laboratorium cilik (500mm), nanging pakaryan kasebut apik banget, kompak lan stabil . Kinerja sing apik (ora perlu diatasi, bisa langsung dilebokake ing meja), dilengkapi listrik 380V lan voltase 220V sing bisa dipilih para pangguna.

pan-03
pan-04

TEKNIK-PARAMETER

Jinis YZ1800 YZ2500 YZ3000 YZ3600
Dhiameter disk 1,8 m 2.5m 3m 3.6m
Kacepetan nyambut gawe 21rpm 14 rpm 14 rpm 13rpm
kekuwatan 3kw 7.5kw 11kw 18.5kw
Ukuran 2x1.7x2.13mm 2.9x2x2.75m 3.4x2.4x3.1m 4.1x2.9x3.8
Kapasitas 0,8-1.2t / h 1,5-2.0t / h 3-4t / h 4-5t / h
Disk-Granulator-05
Disk-Granulator-02

SITUS KERJA

working-site
organic-pan-granulating-line

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita